0
Your Cart

Accessoire Trends Spring/Summer 2014

“It Must Be Perfect”, niet alleen onze outfit, maar onze gehele look! Als echte perfectionisten houden wij je graag op de hoogte van alle manieren om jouw look te perfectioneren: of het nou gaat om accessoire musthaves, trends, beauty tips of healthy food!

Vraag jij je ook al af wat de musthaves van de lente/zomer 2014 zijn op het gebied van accessoires? Lees dan snel verder!

Tijdens het bekijken van alle belangrijke fashion shows met de S/S 2014 collectie zagen wij vooral veel pasteltinten voorbijkomen. Van beige en lichtgeel tot lila en lichtroze. Alles kan, als het maar zachte tinten zijn. Daarnaast zijn kleuren als koraal, geel en turquiose helemaal hot dit voorjaar! Felle kleuren kunnen dus ook nog steeds.

In wat voor stijl zie je de accessoires van komend seizoen het meest? Dit zal vooral in het Ibizastijltje zijn. Bohemian en gypsy lovers kunnen hun hart deze lente en zomer ophalen met Ibiza armbandjes en clutches en sjaaltjes met franjes. En laat dat nou net hetgeen zijn waar wij helemaal gek op zijn!

armbandjespastel

Ibiza armbandjes in pasteltinten (te shoppen bij IMBP!)

felletinten

Ibiza armbandjes in pasteltinten en felle kleuren (te shoppen bij IMBP!)

musthaveoorbellen

Oorbellen in de tinten van komend seizoen (te shoppen bij IMBP!)

accessoires

Clutch (met franjes) by Calvin Klein & Sjaal (met franjes) by Etro 

De armbandjes van Chanelery sluiten precies bij dit bohemian stijltje aan! Deze gypsy armbandjes, die erg geliefd zijn bij BN’ers als Leontine Borsato en Chantal Bles, worden allemaal met de hand gemaakt en zijn geïnspireerd op het vrije leven en de mooie kleuren van de natuur. Wij zijn fan!

By Chanelery

Wat zonnebrillen betreft gaan we komend seizoen voor bigger than big! Laat die surfgirl in jou naar bovenkomen en kies voor big wave sunglasses! Combineer deze coole zonnebril met een tas met franjes en een arm vol gypsy armbandjes en you’re ready to shine, girl!

bigwave

Sunglasses by Stella McCartney & Blumarine

We wish you an amazing spring/summer!

XX IMBP