0
Your Cart

Over ons

[title heading=”4″ align=”left”]Over Ons[/title]

Ga jij graag voor de perfecte finishing touch? Dan is It Must Be Perfect echt iets voor jou! Op onze webshop vind je namelijk alle laatste (accessoire) musthaves, waaronder de mooiste armcandy, de meest trendy statement kettingen, de liefste (echte zilveren) ringen en opvallende maar ook subtiele oorbellen. Wij zorgen ervoor dat je bij ons alle accessoires (en sinds kort ook onmisbare mode-items) kunt shoppen die een echte fashionista in haar garderobe moet hebben!

Wij weten hoe vervelend het is als armbandjes, kettinkjes, oorbelletjes of ringetjes na verloop van de tijd verkleuren. Ons assortiment bestaat daarom voornamelijk uit accessoires van een uitzonderlijke kwaliteit. Veel sieraden die je bij ons kunt shoppen, zijn van echt zilver of van echte kristallen en kunnen daarom niet verkleuren of vervagen. Zo kun je nog langer van jouw accessoires genieten! Is dat even fijn! Let op: omdat er ook vraag was naar iets goedkopere sieraden hebben wij ook wat sieraden aan ons assortiment toegevoegd die niet van echt zilver of echte kristallen zijn. Let dus goed op bij de productbeschrijving indien je liever een sieraad bestelt van echt zilver. Wij kunnen er helaas niets aan doen als een sieraad dat niet van echt zilver is na verloop van tijd verkleurt. Ook sieraden die gold/silver/rosé plated of zilver zijn met een laagje rosé kunnen na verloop van tijd nog steeds verkleuren door aanraking met water, parfum, bodylotion, haarlak etc. Deze sieraden zijn dan wel verguld met een laagje goud/silver/rosé, waardoor ze minder snel verkleuren, maar ze zijn niet helemaal van echt goud/silver/rosé (om het armbandje betaalbaar te houden), waardoor verkleuring soms toch voorkomt. Let dus goed op met vocht, zonnen, parfum, bodylotion en andere cosmetica. Berg sieraden die niet van echt zilver of goud zijn bovendien goed op als je deze niet draagt. Je kunt deze het beste in een afgesloten zakje of doosje bewaren om verkleuring door aanraking met licht en lucht te voorkomen. Een andere handige tip om verkleuring tegen te gaan, is bovendien om een dun laagje blanke nagellak over de metalen onderdelen aan te brengen en dit goed te laten drogen. Dit zorgt voor een extra beschermlaagje. Wil je verkleuring het liefst helemaal vermijden?  Kies dan voor een sieraad van echt zilver (zonder laagje) of van echte kristallen.  

Wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod? Volg ons dan op Facebook, Twitter en/of Instagram. Op deze manier blijf je up-to-date van alle manieren om jouw look te perfectioneren; of het nou gaat om fashion trends, accessoire musthaves, beauty tips of healthy food.

Heb je een leuk sieraad bij ons besteld dat jouw outfit net die speciale finishing touch geeft? Stuur dan een mailtje naar info@itmustbeperfect.nl met een foto van jou met je nieuwe accessoire musthave of deel deze foto via social media en tag ons: @itmustbeperfect #itmustbeperfect. Op deze manier maak je kans op een verrassingspakket vol musthaves en om ons nieuwe model te worden, mocht je dat leuk vinden! Doen dus!