0
Your Cart

Health | Sapjes

“It Must Be Perfect”, niet alleen onze outfit, maar onze gehele look! Als echte perfectionisten houden wij je graag op de hoogte van alle manieren om jouw look te perfectioneren: of het nou gaat om accessoire musthaves, trends, beauty tips of healthy food!

Dit keer geeft model Martijn Stoffers jullie opnieuw een kijkje in zijn healthy kitchen. Als het om trends gaat op het gebied van gezondheid is Martijn degene die vooraan staat! Want als model moet je natuurlijk zorgen dat je er goed uit blijft zien. Kiezen voor de gezonde varianten is daarbij van uiterst belang. Dit zie je namelijk terug in de conditie van je huid en haar, en natuurlijk in je figuur. Als echte health freak maakt Martijn de gezondste, maar ook de lekkerste smoothies (inclusief allerlei magische superfoods waarvan je huid en haar echt gaan stralen)! Benieuwd naar Martijn’s geheime recepten waar je nog mooier van wordt? Lees dan snel verder! 

Na vorig jaar een superfood-smoothie cursus te hebben gevolgd ben ik begonnen met het toevoegen van superfoods aan mijn smoothies. Na het testen van verschillende combinaties van fruitsoorten, groentesoorten en superfoods heb ik de lekkerste smoothies ontdekt! In mijn vorige blog heb ik mijn favoriete smoothies al beschreven. Vandaag geef ik jullie de ingrediënten van een iets bitterdere smoothie met groente (de Greenkill) en van een smoothie zonder superfoods (de Freshion). Heb je niet alle ingrediënten in huis? Dan kun je er gerust een paar weglaten :). Er zitten genoeg vitaminen in, dus minder gezond wordt de smoothie echt niet van een ingrediënt meer of minder! Heb je helemaal geen superfoods in huis? Ook geen probleem; probeer dan de Freshion! Deze smoothie is enkel gemaakt van fruit en yoghurt en bevat geen superfoods. Lekker makkelijk te maken dus! Ga voor een gezond gevoel en een mooie huid met de Greenkill en Freshion!

GREENKILL

Schermafbeelding 2014-04-01 om 13.18.44

        Wat heb je nodig?

–       Handvol spinazie

–       1/3 Broccoli

–       2 Stengels selderij

–       1/4 Courgette

–       1 Eetlepel kokosnootolie

–      2 Grote eetlepels kokosrasp

 –      1 Eetlepel tarwegraspoeder

–       1 Eetlepel chlorella

–       3 Appels

–       250 ml (verse / bio) Appelsap (zonder is geen aanrader)

–       250 ml (verse / bio) Ananassap (zonder is geen aanrader)


FRESHION (zonder superfoods)

Schermafbeelding 2014-04-01 om 13.51.33

–       2 Mineola’s (veel sap en heerlijke mandarijn/pomelo smaak)

–       1 Passievrucht (bewaar de schil voor de garnering)

–       Handvol frambozen en bosbessen (mag ook uit de vriezer zijn)

 –       Een halve banaan

–       4 Lychees (pit verwijderen)

–       2 Walnoten (wil je geen stukjes in je smoothie? Laat deze dan weg)

–       4 Sinaasappels

–       1 Peer

–       2 Eetlepels yogurt


Be healthy, be beautiful!

X Martijn